035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Over ons

Wie is Marjorie Barnwell

Fijn dat u even komt kijken wie er achter deze site zit. Mijn naam is Marjorie Barnwell. Als kind vond ik het al heerlijk om bezig te zijn met haar. Ik hield ervan om bij mezelf en anderen het haar te vlechten en te experimenteren met kapsels, pruiken en haarstukjes. Van die passie voor haar heb ik mijn werk kunnen maken. Ik vind het geweldig dat ik mensen blij kan maken met de coupe die bij hen past, waardoor ze met zelfvertrouwen en stralend de wereld in stappen.

Tevreden klanten

Mijn klantenkring bestaat grofweg uit twee groepen mensen. De ene groep heeft om cosmetische of medische redenen een pruik of haarstuk nodig. De andere groep verandert graag van haarstijl. In beide gevallen sta ik voor mijn klanten klaar met persoonlijk en deskundig advies en een goede service. Ik neem de tijd om uit te vinden wat de klant wil en wat de beste en vooral ook de mooiste oplossing is. Soms is een confectiepruik prima maar een pruik en haarstukken op maat laten maken kan ook. In de salon kunnen haarwerken ook meteen naar wens bijgeknipt worden. De pruiken, hairextensions en haarstukken die ik verkoop zijn van topkwaliteit en niet te onderscheiden van echt haar. Het is belangrijk voor mij dat klanten tevreden en vol zelfvertrouwen de deur uit lopen en ook tevreden blijven. Pas dan heb ik mijn werk goed gedaan.

Haarstuk of pruik wegens cosmetische of medische reden

Door mijn achtergrond als verpleegkundige kan ik me goed inleven in het probleem van mijn klanten. Ik ben me ervan bewust dat voor veel mensen een volle haardos heel belangrijk is voor hun zelfvertrouwen. Daarom neem ik de tijd om mensen goed te begeleiden, zowel voor, tijdens als na de aankoop van de pruik of het haarstuk. Samen met de klant zoek ik naar de beste oplossing en een pruik of haarstuk dat perfect bij de persoon past.

Trendy haarstuk, hairextensions of pruik

Voor mij is het vanzelfsprekend dat ik op de hoogte ben van alle innovaties en trends op haargebied. Alleen op die manier kan ik mensen goed adviseren die om medische of cosmetische redenen een pruik of haarstuk willen dragen. Bij mij in de salon kunt u kiezen uit een keur van confectie haarwerken, pruiken van echt haar en haarstukken.

Professioneel resultaat voor zowel Europees als black Hair

Zelfs met mijn uitgebreide opleiding op het gebied van haar en haarwerken, laat ik me constant bijscholen. Elk jaar volg ik seminars en cursussen en zorg ik dat mijn kennis up-to-date blijft, zodat ik altijd mijn klanten het beste kan blijven bieden. Wij zijn aangesloten bij de sectie haarwerken van de Anko en hebben contracten bij zorgverzekeraars.  Wat uw hulpvraag ook is,  ik zorg altijd voor een gepaste oplossing en mooi resultaat.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u kan betekenen? neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!