035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Met vlechten kan je de meest gevarieerde kapsels creëren.
Wil je ultra lange vlechten voorbij je billen of juist korter, ga je voor zwart haar, lichtere kleuren, platina blond, violet, blauw of juist ombre? het kan allemaal.
Wil je losse vlechten (boxbraids) juist strak op je hoofd gevlochten in patronen ( cornrows) het kan allemaal. Wist je dat wij ook jongens/mannen in de salon krijgen die hun haren in strakke vormen gevlochten willen hebben. Vaak is de onderkant opgeschoren en worden de vlechten bovenop bevestigd, soms ook met extensions om de haren net iets langer te maken. Het resultaat is geweldig en zeer natuurlijk!
Naast dat vlechten er gewoon super uitzien is het ook een zeer onderhoudsvriendelijke haarstijl.
Eenmaal goed gevlochten heb je de komende weken geen omkijken naar je haren, het zit namelijk meteen goed als je ’s morgens je bed uitkomt. Om vlechten goed te houden slaap je met een nachtmutsje/ bonnet zodat het haar niet gaat pluizen door het draaien van je hoofd op je kussen.
Als je haar wat langer is kan je ook gewoon een panty dragen, wees hier creatief in zolang het haar maar vastzit tijdens het slapen.
Vlechten zijn ideaal vooral tijdens de vakantie, je kan ermee zwemmen en het blijft in model zitten. Weer geen omkijken naar je haren, het enige wat je hoeft te doen is droog föhnen indien gewenst. Je kan ook eindeloos leuke kapsels creëren met vlechten. Als je wat lengte hebt dan zijn er verschillende opsteek mogelijkheden, hoge knot, halve knot, vlecht van een vlecht,vissegraat,los laten hangen,halve staart,hoge staart, etc etc.
Vlechten gaan het gemakkelijkst in afro kroeshaar, het haar geeft namelijk perfect mee voor dit soort kapsels en blijft langer mooi maar ook in glad/ stijl kan precies dezelfde vlechten gemaakt worden.

Het is belangrijk dat het haar goed wordt gevlochten zodat je geen haarschade krijgt.
Als de haren te strak worden gevlochten is dat heel erg slecht voor je eigen haren vooral de haargrens is zeer kwetsbaar en daar wordt vaak erg hard getrokken om de vlechten super strak en mooi te houden. Het nadeel hiervan is dat het haar al wat dunner is en daardoor eerder kan afbreken. Blijf je toch jaar in jaar uit doorgaan om op deze manier je haren te (laten) vlechten dan zal je haargrens steeds verder terugtrekken waardoor je aan de voorkant geen haar meer hebt.
Dit is dus niet de bedoeling!
Ik ben van mening dat het een misvatting is dat er hard, pijnlijk en stevig gevlochten moet worden wil je je haren mooi gevlochten krijgen en hier ook lang plezier van wilt hebben.
Zodra je pijn ervaart tijdens het vlechten geef dit dan aan, je wilt niet dat je haarwortels uit je hoofd worden getrokken, nachten niet kunnen slapen omdat je hoofd pijn doet door de vlechten? dit hoeft absoluut niet.
Lang genieten van mooie vlechten hoeft geen pijn te doen!!
Wil je geen haarschade krijgen laat je haren dan vlechten door professionals op het gebied van vlechten. Wij weten precies hoe wij moeten vlechten, geven hoofdmassages en goed advies.
Wij staan voor uitstekende kwaliteit.
De tijdsduur van lange boxbraids is ongeveer 5 uur. Prijzen vanaf Euro 150,-
Wil jij ook mooie vlechten voor de komende periode? maak dan snel een afspraak op: 06-81563065.

Cornrows

Boxbraids

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!