035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Betaalbare pruiken

Betaalbare pruiken

Bij haaruitval na een chemo behandeling, alopecia of dunner wordend haar, kan het zijn dat u een mooi zittend haarwerk van het beste kwaliteit wilt dragen.
Bij Wigs & Hairweaves verkopen wij kwalitatief zeer goede pruiken van topmerken zoals bijvoorbeeld Gisela Mayer en Ellen Wille maar voor een zeer voordelige prijs.
Op deze manier wordt een mooi haarwerk voor de meeste mensen betaalbaar.

Wigs & Hairweaves voor de laatste trends

De mooie  pruiken van Wigs & Hairweaves kunnen in onze kapsalon worden geknipt, en perfect op maat gemaakt worden volgens uw wensen. Wij begrijpen als geen ander dat haar een grote invloed kan hebben op het zelfvertrouwen en zelfbeeld. Een mooi kapsel kan er voor zorgen dat u wereld met een goed gevoel, frisse moed en vol zelfvertrouwen tegemoet kan treden. Daarom is het van belang om een pruik te dragen die precies bij u  past.
Tevens geven wij advies over de beste verzorging  zodat u nog lang plezier zult  hebben van uw haarwerk. Uiteraard is het  mogelijk om uw haarwerk door ons te laten verzorgen.

Goedkope pruiken voor mensen met een beperkt budget

Onze collectie synthetische pruiken is prachtig, de vezels zijn niet van echt haar te onderscheiden. Deze haarwerken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, structuren, lengtes en modellen. Het is mogelijk om de haarwerken in de salon te passen.
In overleg wordt bepaald welke modellen u wilt komen passen. Lukt het niet om naar de salon te komen? dan kunnen wij ook naar u toe komen.

In de webshop kunt u eenvoudig een haarwerk aanschaffen. Niet goed? geld terug!
Zit wat u zoekt er niet tussen, laat het ons gerust weten zodat wij voor u op zoek kunnen gaan.

Heeft u vragen vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!