035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Haarstukjes

Haarstukjes kun je inzetten om verschillende redenen. Wil je gewoon een leuke paardenstaart die je in en uit kunt klippen wanneer jij daar zin in hebt? Of heb je last van kale plekken en haar dat alsmaar dunner er dunner wordt? Geen probleem, bij Wigs & Hairweaves staan wij graag voor je klaar om een passende oplossing te vinden. Wij weten hoe belangrijk een volle haarbos is voor jouw zelfvertrouwen.

Soorten haarstukjes en bevestiging

Al onze haarstukjes zijn niet van echt te onderscheiden. Ze zijn zeer eenvoudig met een clip of klemsysteem te bevestigen. In ons assortiment haarstukjes hebben wij diverse volgende modellen. De Cica is een haarstuk met mooie zwarte krullen, dit bevestig je zeer eenvoudig met een klemsysteem. Met de clip in fringe heb je binnen een handomdraai een mooie pony, deze bevestig je op het hoofd waar de pony moet beginnen. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren dus er is er altijd wel eentje die perfect bij je haar past. De Colad en de Colad caramel mix geven je in een handomdraai een geheel nieuwe look, deze haarstukjes zijn bevestigd aan een zwarte haarband dus zeer makkelijk te gebruiken. Ook deze look is verkrijgbaar is verschillende kleuren. De Amindi is een halve pruik en ook weer zeer eenvoudig te bevestigen. De Candy pony blond is een synthetisch haarstuk met een vlinderklem systeem. Uiterst perfect voor elke gelegenheid. Deze uitvoering is verkrijgbaar is de kleuren blond, off black en brown mix. Tot slot de Candy pony brown en de Candy pony black, het zijn allebei synthetische haarstukken met krullen, de één mooie bruin mix en de ander off black. Ook deze hebben een eenvoudig vlinderklem systeem.

Haarstukjes op maat

Bij Wigs & Hairweaves kun je ook terecht voor op maat gemaakte haarstukjes, omdat sommige klanten bij ons komen om medische redenen. Bij de salon van Michel van der Held met wie wij samen werken, kunnen alle haarstukken gelijk op maat geknipt worden. Wij willen dat al onze klanten tevreden de deur uitlopen. Ieder haarstukje moet perfect passen en daar zorgen wij voor.

Topkwaliteit

Wigs & Hairweaves verkoopt uitsluitend haarstukjes van topkwaliteit. Alleen het beste is goed voor onze klanten. Een haarstuk van top kwaliteit is en blijft mooi. Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!