035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

2Haarverlenging van Wigs & Hairweaves

Mooi haar willen wij allemaal. Iedere vrouw droomt van een volle bos lang haar met veel volume. Vaak is ons natuurlijke haar echter niet genoeg om van deze droom werkelijkheid te maken. Daarom kan het verleidelijk zijn om te kiezen voor hair extensions om haarverlenging werkelijkheid te maken. Deze vorm van haarverlenging is echter controversieel. Er doen namelijk verhalen de ronde dat hair extensions het haar kunnen beschadigen. Ze zijn dus geen oplossing voor het probleem; ze maken het probleem alleen maar erger. In hoeverre deze verschrikkelijke geruchten waar zijn, is maar de vraag.

Haarverlenging: de oorsprong van de horrorverhalen

Waar komen de verschrikkelijke geruchten over hair extensions vandaan? Hoe komen we op het idee dat deze vorm van haarverlenging het haar kan beschadigen? Deze verhalen worden vooral veroorzaakt door Hollywood beroemdheden, en een paar beroemdheden van eigen bodem. Celebrities zoals Lindsey Lohan of Barbie (Samantha van o.a Oh Oh Cherso) gebruikten hair extensions, en daardoor is hun haar dun, zwak en futloos geworden. Hierdoor denken veel mensen dat ze een risico op beschadigd haar lopen wanneer ze aan haarverlenging door middel van hair extensions doen.

Haarverlenging: wat is waar?

In hoeverre zijn de horrorverhalen waar? Is haarverlenging door middel van hairextensions echt de ramp voor je haar die veel mensen ervan maken? Het antwoord hierop is ja en nee. Hair extensions kunnen blijvende en zichtbare schade aan je haar aanrichten als ze niet correct worden ingezet, niet goed worden verzorgd en/of te lang in je haar blijven zitten. Ook kan haar dat al zwak is, verder verzwakt worden. Wanneer je haarverlenging door middel van hair extensions wilt, moet je dus wel al gezond haar hebben. Daarnaast moet je de hair extensions professioneel in laten zetten en laten verzorgen, en ze niet te lang in je haar laten.

Bij Wigs & Hairweaves beschikken wij over de expertise om je optimaal te assisteren bij het inzetten, verzorgen en verwijderen van hair extensions. Heb je interesse in een haarverlenging? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met begrip en enthousiasme verder. Je gaat met de haarverlenging die op jou is afgestemd naar huis.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!