035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Exclusieve hair extensions kopen

Een lange volle bos mooi en gezond uitziend haar is wat je als vrouw graag wilt hebben. Door het zetten van hair extensions creëer je volume en lengte, zoveel als jij maar wilt. Wigs & Hairweaves laat je daarom graag kennis maken met de Goldline en de Silverline collection. Ga voor een zeer hoge kwaliteit haarverlenging en haarvermeerdering met de 100% human remy hair Goldline collection. De haarschubben staan dezelfde kant op als je eigen haar, waardoor het haar zeer zacht aanvoelt en niet gaat klitten. Met de juiste verzorging gaat het erg lang mee. Silverline collection hair extensions kopen is een goedkopere investering maar waar een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding tegenover staat. Deze extensions hebben net iets meer verzorging nodig dan de Goldline collection. Uiteraard voorzien wij je van de nodige verzorgingstips.

Clip in extensions

De ideale oplossing voor als je elke dag wat anders wilt. Een zeer gemakkelijke en snelle transformatie met de clip in extensions. Varieer op elke gewenst moment van de dag met deze tijdelijke haarstijl. Creëer lengte, volume en geef je haar een boost met een natuurlijke uitstraling. Deze clip in hair extensions kopen onze klanten in verschillende lengtes en kleuren.

Verzorging extensions

Een goede verzorging is erg belangrijk voor je extensions. De ene heeft wat meer verzorging nodig dan de andere. Verzorg je extensions zoals je met je eigen haar doet: wassen en borstelen, anders gaan deze er slordig en armoedig uitzien. Zorg er ook voor dat je bij het borstelen altijd een extensionborstel gebruikt en bij het wassen een professionele extensionshampoo. Extensions kun je het beste op een lage temperatuur föhnen.

Hair extensions kopen bij Wigs & Hairweaves

Bij hair extensions kopen, moet je goed weten wat je nou precies wilt en hoe het eindresultaat eruit gaat moeten zien. Kies de juiste lengte, kleur en hoeveelheid aan extensions. Hierbij helpen wij jou graag om de juiste keuze te maken. Om een natuurlijk effect te creëren moet je altijd een kleur kiezen die het dichts bij jouw eigen kleur staat zodat alles heel natuurlijk in elkaar overloopt. Niemand zal merken dat jij extensions hebt, en daar gaat het om. Graag staan wij klaar om jou een persoonlijk en professioneel advies te geven en te begeleiden bij jouw aankoop. Zo weet je zeker dat je de meest bij jou passende hair extensions kopen gaat.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!