035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Hairextensions: een goed idee of niet?

Dikker, steviger, voller en sterker haar: welke vrouw wil dat nou niet? Bijna alle vrouwen dromen wel van een mooiere en stevigere haardos. Helaas zijn niet alle vrouwen gezegend met zulk haar. Deze vrouwen zoeken vaak naar alternatieven om hun haar steviger te laten ogen. Ze zijn bereid alles te proberen; van sprays tot complete haartransplantaties. Een ander, minder ingrijpend alternatief zijn hairextensions. Hairextensions zijn echter controversieel. Het is dus belangrijk te bespreken wat de risico’s van hairextensions precies zijn, als ze er al zijn.

Hairextensions: waar gaat alle ophef over?

Hairextensions veroorzaken nogal wat ophef. We kunnen ons afvragen waar al deze ophef mee te maken heeft. Het grootste deel hiervan komt door celebrities die hairextensions kregen en vervolgens last kregen van hun haar. Het haar van Britney Spears, Lindsey Lohan en van eigen bodem Katja Schuurmans-Römer, is hierdoor wereldberoemd geworden. Hun dunner wordende haar is bijna net zo beroemd als deze celebrities zelf. Door deze celebrities en hun steeds slechter en dunner wordende haar, staan hairextensions bekend als een ramp voor het haar. Hoeveel hiervan is waar en hoeveel hiervan is onwaar?

Hairextensions: schadelijk voor je haar of niet?

Dit is in principe een strikvraag: alles wat we met ons haar doen is, een klein beetje, schadelijk. Of het nou gaat om verven, föhnen of zelfs kammen en borstelen. Hairextensions kunnen echter heel erg schadelijk voor je haar zijn als ze niet goed worden ingezet. Hairextensions veroorzaken schade aan je haar wanneer ze niet goed worden ingezet, niet goed worden verzorgd of te lang in je haar blijven zitten. Je moet er dus goed op letten dat je de hairextensions laat inzetten en regelmatig laat verzorgen door een deskundige, en ze niet te lang in je haar laat zitten. Ook moet je haar van nature sterk genoeg zijn om de hairextensions te kunnen verdragen. Hairextensions helpen dus niet bij het maskeren van dun en zwak haar, maar maken het probleem alleen maar erger.

Hairextensions kunnen dus blijvende schade aan je haar veroorzaken als ze niet goed worden ingezet en verzorgd. Daarom ga je, als je voor hairextensions kiest, naar een deskundige. Bij Wigs & Hairweaves hebben wij de deskundigheid om hairextensions op de juiste manier in te zetten en verzorgen. Vraag naar onze voorwaarden.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!