035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Maatwerk

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor een pruik of haarwerk kiezen. Voor medisch gebruik, om haarverlies ten gevolge van ziekte of medicijngebruik te maskeren of vanwege natuurlijk haaruitval.
Wat de reden ook is, bij Wigs&Hairweaves vind u de geschikte en passende haar oplossing. Onze pruiken zijn niet van echt te onderscheiden. De pruiken en haar aanvullingen worden volledig onzichtbaar bevestigd en kunnen geheel naar uw eigen wensen gestyled worden. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen uit diverse alternatieven en een uitgebreid assortiment aan kleuren, stijlen en structuren.

Wij meten uw pruik op en geven persoonlijke begeleiding en advies zodat je verzekerd bent van de juiste pruik die bij u persoonlijkheid past. Het intakegesprek vindt plaats in onze salon, maar kan ook eventueel bij u thuis.
Op onze website ziet u slechts een deel van de collectie pruiken en haarwerken. U kunt alvast een selectie maken van de gewenste modellen, deze geeft u door via het contactformulier of e-mail.
Vervolgens word u telefonisch benaderd voor een afspraak waarbij u de gewenste modellen direct kunt passen.
Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of e-mail.
Kleuradvies nodig? Stuur een e-mail met een duidelijke foto van jezelf genomen in daglicht naar [email protected] of vul het formulier in.

Naam*

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail*

Wat is uw vraag?

[honeypot spamfilter]

Upload een foto van uw haar of gewenste kapsel

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!