035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Per 28 november 2015 zijn Michel van der Held en Wigs & Hairweaves verhuisd naar de Nieuwstraat 19 in Baarn.
Wij hebben onze krachten gebundeld en zitten nu in een prachtige ruime salon met een aparte haarwerkkamer voor alle nodige rust en privacy.

Met deze salon is een droom uitgekomen, ik kan mijn klanten nu ontvangen in een schitterende, luxe ruimte waar u zich direct op uw gemak zult voelen.
De opkomst van de opening was boven verwachting, in de eerste instantie wilde we geen officiële opening maar uiteindelijk hebben we dit 2 weken van te voren toch maar gepland.
Ik ben blij dat we hier toch voor hebben gekozen, de reacties waren overweldigend en zelfs de burgemeester is langs gekomen en heeft de zaak geopend en mooie woorden en wensen uitgesproken. Ik ben zeer verheugd om mijn klanten welkom te mogen heten in onze nieuwe salon waarin u naast knippen, kleuren, stylen, veel andere behandelingen kunt laten uitvoeren. Wat dacht je van keratine behandelingen of natural black hair verzorging hierbij moet je denken aan de natuurlijke verzorging van afro haar, wassen, conditioneren, twisten, en het verwijderen van vlechten en twist.  Wij behandelen alle typen haren van glad haar tot sterke krul.
Daarnaast kun je je laten opmaken in onze speciale visagie ruimte, verkopen wij bijzondere en betaalbare sieraden en accessoires. Naast haarwerken verkopen wij ook haarstukken, hoofddoekjes, haarbanden, haarsieraden en hairweave.
Wij hebben niet altijd alles op voorraad dus mocht je voor een specifiek product langs willen komen, bel dan eerst even om teleurstelling te voorkomen.
Ik ben super enthousiast en heb er zin in om veel vrouwen heel erg gelukkig te maken met prachtig haar.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!