035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Een pruik kopen is een hele belevenis, of het nou gaat om medische of cosmetische redenen, er gaat veel aan vooraf. Pruiken zijn er van synthetisch haar maar ook van 100% human hair. Een goede begeleiding bij een pruik kopen vinden wij erg belangrijk, daarom doen wij dit graag samen met jou. Wigs & Hairweaves is er om jou te begeleiden voor, tijdens en na de aanschaf van jouw pruik.

Waarom een pruik kopen

Een pruik kopen doe je om verschillende redenen. Voor de een is het omdat het lekker makkelijk is om steeds weer te kunnen variëren van kapsel. Maar voor een andere groep mensen is het puur om medische of cosmetische redenen: door dun wordend haar of haaruitval na ziekte. In beide gevallen ben je bij ons in goede handen. Elke klant behandelen wij als een ster.

Soorten pruiken

In de webshop van Wigs & Hairweaves vind je ons assortiment aan pruiken, van synthetisch tot 100% human hair. Onze pruiken zijn er in verschillende soorten lengtes, structuur en kleur, allemaal stuk voor stuk van top kwaliteit. Wij gaan te allen tijde professioneel te werk met het vinden van de juiste pruik. Een pruik kan ontzettend mooi zijn, maar past het model ook bij jouw gezicht en uitstraling? Zijn het de juiste kleur en structuur? Misschien krullen of toch stijl, een sexy boblijn of een pony? De keuzes zijn eindeloos, daarom is het niet zo eenvoudig om snel de juiste pruik te vinden. Neem hier je tijd voor en probeer er een paar. Doe eens gek en leef je uit, het zijn tenslotte toch pruiken dus je mag ze allemaal uitproberen. Samen met jou gaan wij net zo lang door tot je de perfecte pruik kopen kunt en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Contact

Het begint allemaal bij het eerste contact. Kijk gerust even rond in onze webshop naar het assortiment aan pruiken om overzicht te krijgen over wat voor jou de mogelijkheden zijn. Daarna kun je contact opnemen met een van onze werknemers voor een afspraak. In de salon hebben wij een nog groter assortiment pruiken. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te kunnen komen dan komen wij graag naar jou toe. Wij werken alleen op afspraak. Na de bevestiging van de afspraak gaat het echt beginnen. Je kan dan je pruik gaan passen. En je pruik kopen natuurlijk. Dit moment is altijd heel spannend, het gehele proces staan wij je graag bij. Voor afspraken kun je ons bereiken op tel: 035- 543 00 64.

 

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!