035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Persoonlijke advies en begeleiding bij de aanschaf van uw haarwerk of haarstuk, verkrijgbaar in alle haarstructuren. Voor, tijdens en na de aanschaf.  Wigs & Hairweaves streeft naar de beste kwaliteit en service.

Wij willen u zo goed mogelijk met uw keuze helpen. We komen graag persoonlijk in contact met u en geven voor, tijdens en na de aankoop advies. U bent welkom in onze salon maar wij kunnen ook bij u thuis komen of in het ziekenhuis. Tevens zorgen wij ook voor de administratieve afhandeling met zorgverzekeraars

Wij begeleiden en ondersteunen u bij het gehele proces om de perfecte look te creëren, van natural tot glamour. Voor alle haartypen van kroes tot stijl haar, voor vrouwen en mannen.

Wij willen u zo goed mogelijk met uw keuze helpen. We komen graag persoonlijk in contact met u en geven voor, tijdens en na de aankoop advies. Tevens zorgen wij ook voor de administratieve afhandeling met zorgverzekeraars.

De levertijd van confectie haarwerken is binnen 2 werkdagen en de levertijd van een maatwerk haarwerk is 12 weken.

Het is mogelijk om een haarwerk te reserveren voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Nazorg

Wigs & Hairweaves geeft mensen met een pruik of haarstuk verzorging en stylingsadviezen, wij besteden veel aandacht aan de juiste nazorg bij haarwerken van onze klanten.

MAATWERK

Er zijn verschillende redenen waarom mensen voor een pruik of haarwerk kiezen. Voor medisch gebruik, om haarverlies ten gevolge van ziekte of medicijngebruik te maskeren of vanwege natuurlijk haaruitval.

Wat de reden ook is, bij Wigs&Hairweaves vind u de geschikte en passende haar oplossing. Onze pruiken zijn niet van echt te onderscheiden. De pruiken en haar aanvullingen worden volledig onzichtbaar bevestigd en kunnen geheel naar uw eigen wensen gestyled worden. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kunt u kiezen uit diverse alternatieven en een uitgebreid assortiment aan kleuren, stijlen en structuren.

Wij meten uw pruik op en geven persoonlijke begeleiding en advies zodat je verzekerd bent van de juiste pruik die bij u persoonlijkheid past. Het intakegesprek vindt plaats in onze salon, maar kan ook eventueel bij u thuis.

Op onze website ziet u slechts een deel van de collectie pruiken en haarwerken. U kunt alvast een selectie maken van de gewenste modellen, deze geeft u door via het contactformulier of e-mail.

Vervolgens word u telefonisch benaderd voor een afspraak waarbij u de gewenste modellen direct kunt passen.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of e-mail.

Kleuradvies nodig? Stuur een e-mail met een duidelijke foto van jezelf genomen in daglicht naar [email protected] of vul het formulier in.

Wigs & Hairweaves geeft begeleiding en nazorg van alle aangebrachte haarwerken en haarstukken. Wij begrijpen de emotionele gevolgen van haarverlies en dat het dragen van een haarwerk voor sommige klanten een compleet nieuwe ervaring is waarin zij zich misschien wel onzeker kunnen voelen. Wij nemen graag de tijd voor u, uw vragen en onzekerheden kunt u met een vertrouwd hart met ons delen. Wij geven onze klanten dan ook het juiste advies, zodat u uw haarwerk thuis op de juiste manier kunt verzorgen. Met de juiste haarwerk verzorging verlengt u de levensduur van uw haarwerk en blijft het langer van mooie kwaliteit. Onze haarspecialisten geven u altijd het juiste advies en bruikbare tips om de verzorging van uw pruik of haarstuk zo goed mogelijk te doen. De verzorging van uw haarwerk is een belangrijk onderdeel om uw haarwerk zo lang mogelijk in de beste conditie te houden.

Zichtzending

Voor advies, het aanmeten en/of het plaatsen van je haarwerk, haarstuk en pruik bent u van harte welkom in onze salon. In onze prachtige salon met aparte haarwerk kamer zult u zich op uw gemak voelen. Haarwerken en haarstukken kunt u in alle rust en privacy passen, we nemen de tijd om samen tot een goede keuze te komen. Uiteraard kunnen wij dit ook geheel voor u overnemen waarbij wij zelf een keuze maken, dit  wordt altijd  met enthousiasme ontvangen omdat wij met een andere blik kijken dan u zelf doet. Dit leidt tot verrassende en mooie resultaten.

Op  het beeldscherm kan het soms lastig zijn om de juiste kleur te bepalen daarom bieden wij de mogelijkheid om een kleurstaal te lenen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de  juiste kleur heeft voor u een bestelling plaatst. Wij geven ook kleuradvies het enige wat u hoeft te doen is een paar duidelijke foto’s genomen in daglicht opsturen per e-mail [email protected] of whats-app: 06-81563065

Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar je mag je bestelling terugsturen.

Controleer direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail:

Je kunt het artikel retourneren:
– binnen de zichttermijn van 7 dagen
– als het artikel compleet is en zonder gebruikssporen
– in de originele staat en fabrieksverpakking

Sommige artikelen kun je niet retourneren. Het gaat dan om:
– producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast
– artikelen die speciaal op verzoek zijn besteld

Voor een snelle en goede verwerking van het teruggestuurde artikel is het volgende van belang:
– Voeg altijd het retourformulier bij het pakket
– Verstuur het pakket aangetekend of per pakketpost en bewaar de track & trace code

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!