035 - 5430064 | WHATSAPP: 06-81563065 [email protected]

Advies

Persoonlijke advies en begeleiding bij de aanschaf van uw haarwerk of haarstuk, verkrijgbaar in alle haarstructuren. Voor, tijdens en na de aanschaf. Wigs & Hairweaves streeft naar de beste kwaliteit en service.

Wij willen u zo goed mogelijk met uw keuze helpen. We komen graag persoonlijk in contact met u en geven voor, tijdens en na de aankoop advies. U bent welkom in onze salon maar wij kunnen ook bij u thuis komen of in het ziekenhuis. Tevens zorgen wij ook voor de administratieve afhandeling met zorgverzekeraars

Wij begeleiden en ondersteunen u bij het gehele proces om de perfecte look te creëren, van natural tot glamour. Voor alle haartypen van kroes tot stijl haar, voor vrouwen en mannen.

Wij willen u zo goed mogelijk met uw keuze helpen. We komen graag persoonlijk in contact met u en geven voor, tijdens en na de aankoop advies. Tevens zorgen wij ook voor de administratieve afhandeling met zorgverzekeraars.

De levertijd van confectie haarwerken is binnen 2 werkdagen en de levertijd van een maatwerk haarwerk is 12 weken.

Het is mogelijk om een haarwerk te reserveren voor een periode van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Nazorg

Wigs & Hairweaves geeft mensen met een pruik of haarstuk verzorging en stylingsadviezen, wij besteden veel aandacht aan de juiste nazorg bij haarwerken van haar klanten.

Wigs & Hairweaves geeft begeleiding en nazorg van alle aangebrachte haarwerken en haarstukken. Wij begrijpen de emotionele gevolgen van haarverlies en dat het dragen van een haarwerk voor sommige klanten een compleet nieuwe ervaring is waarin zij zich misschien wel onzeker kunnen voelen. Wij nemen graag de tijd voor u, uw vragen en onzekerheden kunt u met een vertrouwd hart met ons delen. Wij geven onze klanten dan ook het juiste advies, zodat u uw haarwerk thuis op de juiste manier kunt verzorgen. Met de juiste haarwerk verzorging verlengt u de levensduur van uw haarwerk en blijft het langer van mooie kwaliteit. Onze haarspecialisten geven u altijd het juiste advies en bruikbare tips om de verzorging van uw pruik of haarstuk zo goed mogelijk te doen. De verzorging van uw haarwerk is een belangrijk onderdeel om uw haarwerk zo lang mogelijk in de beste conditie te houden.

Zichtzending

Voor advies, het aanmeten en/of het plaatsen van je haarwerk, haarstuk en pruik bent u van harte welkom in onze salon. In onze prachtige salon met aparte haarwerk kamer zult u zich op uw gemak voelen. Haarwerken en haarstukken kunt u in alle rust en privacy passen, we nemen de tijd om samen tot een goede keuze te komen. Uiteraard kunnen wij dit ook geheel voor u overnemen waarbij wij zelf een keuze maken, dit  wordt altijd  met enthousiasme ontvangen omdat wij met een andere blik kijken dan u zelf doet. Dit leidt tot verrassende en zeer mooie resultaten.

Wilt u gebruik maken van deze service?  Bel ons op : 035-5430064 of vul het contactformulier in en geef via het formulier aan welk product je wilt, de juiste maat en kleur.

Kleurstalen lenen

kleurenring

Op  het beeldscherm kan het soms lastig zijn om de juiste kleur te bepalen daarom bieden wij de mogelijkheid om een kleurstaal te lenen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de  juiste kleur heeft voor u een bestelling plaatst. Wij geven ook kleuradvies. Nieuwsgierig? Upload dan een foto van uw haar of het gewenste haarkleur.

U kunt een kleurenring lenen voor:
1. Pruiken/haarwerken
2. Blackhair
3. Pony clip-in

Vul het formulier in en geef daarbij aan welke kleurenring U wilt lenen. Er zijn kosten verbonden aan het lenen van de kleurenring, als je de kleurenring in goede staat binnen 5 dagen retourneert, dan krijg je dit geld terug. Wij geven ook kleuradvies. Nieuwsgierig? Upload dan een foto van je haar of je gewenste haarkleur.

Adviesformulier

Heeft u een mooie kapsel gezien en zou u hier graag een haarwerk van willen, dan kunt u dit naar ons opsturen en wij gaan dan voor u op zoek, dat scheelt u veel tijd.
Ook met betrekking tot uw eigen haar kunt u een foto uplaoden met daarbij uw vraag, u ontvangt binnen 2 werkdagen antwoord.
Als u advies wilt of gebruik wilt maken van één van de genoemde services, vul dan dit formulier in.

Naam*

Adres

Postcode

Woonplaats

E-mail*

Toelichting

Upload een foto van uw haar of gewenste haarkleur

Ik wil graag:
Advies

Wat is uw vraag?

[honeypot spamfilter]
Een zichtzending

Gewenste pruik/haarstuk

Hoofdomtrek

Kleur

[honeypot spamfilter]
Een kleurenstaal

Kleurenring

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!